Servicii & Solutii IT
-IDEAL4U DNT -

IDEAL4U DNT ofera servicii si solutii IT pentru companii. Consultanta IT, administrare retele, administrare calculatoare, comert calculatoare, cartuse compatibile, solutii antivirus ESET, articole birotica si papetarie.

Servicii IT

 
Mentenanta
Calculatoare

Oferim servicii  IT si soluții IT pentru companiile din Timișoara și împrejurimi. Aceste servicii sunt dedicate companiilor care doresc să își reducă sau optimizeze costurile cu personalul IT.

Retele structurate

Dacă sistemul de urmărire a traficului din interiorul rețelei este bine pus la punct, datele companiei sunt mai bine protejate. IDEAL4U DNT vă ofera monitorizarea traficului de internet.

Suport IT

În funcție de abonamentul ales, poți avea suport din partea noastră 24/7. Clienții cu abonament au prioritate față de clienții ocazionali. Ia legătura cu noi, si trimitem un specialist pentru a face o analiză a “parcului IT”, pentru a personaliza abonamentul.

Testimoniale

Firma noastră colaboreaza cu Danut Emanuel (fie PFA intr-o anumită perioada, fie Specialist IT la IDEAL4U DNT srl) de aproape 7 ani și suntem încântați de promptitudinea de care dă dovadă de fiecare dată.

Din “2 click-uri “ rezolva orice problemă. Este un ajutor de nădejde în compania noastră.

Recomandăm cu drag IDEAL4U DNT srl!

Pop Cristian
COMPORSA SRL

 

Doresti o diagnoza GRATUITA?

Programeaza-te prin email ( office@servicii.it ) sau pe whatsapp (+40742140683) pentru o diagnoza IT gratuita.

Diagnoza cuprinde: identificarea problemelor IT si rezolvarea unor incidente mici (in limita a 60 de minute)